Persondatapolitik

Ingen personlige oplysninger der registreres på netgarn.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for andre end vores samarbejds partner. Samarbejdspartner er GLS som får oplyst Email samt mobilnummer således at de kan give besked til kunden om at pakken er på vej. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos netgarn.dk.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos netgarn.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos netgarn.dk, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra netgarn.dk. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

www.netgarn.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Det betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et netgarn.dk har haft, hvor de kommer fra og på hvilken del af websitet dette forlades mm.

Alle ansatte med adgang til administrationsmodul i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Registrerede personoplysninger opbevares ikke krypteret og transmitteres ikke krypteret når de indtastes. Den dataansvarlige på www.netgarn.dk er Gitte Tøfting.