Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA MobilePay

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger


Netgarn Aps
Anpartsselskab ApS
CVR-nr. 37107506
Banegårdsgade 10, 8000 Århus C
butik@netgarn.dk
Tlf: 26747204


Betaling:


Hos netgarn.dk kan du vælge at betale på følgende måder:

Dankort /Visa Dankort
Visa Electron
VISA Udland
MasterCard Danmark
Mastercard Udland
JBC Card

Offentlige institutioner kan betale via bankoverførelse til vores konto i Sparkassen Kronjylland.

Sparekassen Kronjylland:
Reg: 9335 Kontonr. 0010377781

Husk at opgive ordrenr. ved overførsel.
Varer afsendes så snart vi har registreret din indbetaling.
Minimumskøb i forbindelse med elektronisk fakturering er kr 1000,-

Udenlandske kunder :
IBAN-nummer: DK9661290010377781
BIC-kode: KRONDK22 (SWIFT-adresse)
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra netgarn.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Ved bankoverførsel sendes varerne fra netgarn.dk når din betaling er registreret. netgarn.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at hverken netgarn.dk eller andre kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Når du betaler med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret, end i den fyssiske verden, hvor du har en selvrissiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin.koden.
Hvis du vil vide mere om sikker handel på internettet, så kan du læse mere på PBS's hjemmeside på www.betaling.dk

Alle priser er inklusiv 25% moms. Er du kunde udenfor EU, fratrækkes momsen, hvis varebeløbet overstiger 300 kr.

Alle falske ordre og anden form for svindel politianmeldes.


 - Dankort & Kreditkort
 -  Visa Electron
 - kreditkort (MasterCard, Maestro, Visa og American Express)
 - Bankindbetaling

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.


Levering:

 


Estimerede leveringstider er gældende såfremt varerne er på lager. Hvis en vare skulle være udsolgt på bestillingstidspunktet, vil vi med det samme gøre opmærksom på en evt. forsinkelse, og ordren kan naturligvis annulleres. Dette gælder også hvis kun en del af de købte varer er udsolgte. Vi forbeholder os samtidig ret til at annullere en ordre, hvis varen skulle være udsolgt og ikke kan skaffes hjem indenfor rimelig tid.

Vær opmærksom på at vi kun handler med opskrifter ved køb af garn. Bestilles en opskrift uden køb af garn dertil, bliver ordreren annulleret.

Skal en pakke "gensendes" p.g.a. returnering til netgarn.dk, (det kan være pga. af manglende afhentning på posthus/pakkeshop eller hvis kunden er ubekendt på den oplyste adresse) betales der porto herfor.

Husk at udfylde navn og adresse korrekt, på bestillingen, da disse oplysninger bruges direkte som adresselabel.


Pakker til Danmark (levering: 1-3 dage):

Postnord Pakkeshop:
Gratis ved køb over Kr. 500,-.... ellers fast lav pris på Kr. 39,- uanset vægt.

Postnord har mere end 500 Pakke Shops som udleveringssted til varer bestilt på internettet. Når pakken er på vej til den Pakke Shop du har valgt, modtager du en e-mail og evt. en SMS om at din pakke er på vej til shoppen. Medbring pakkens ID og billedlegitimation når du afhenter pakken. Fordele i forhold til almindelig forsendelse: Du vælger selv hvilken pakkeshop du vil have leveret til. Flexibel afhentning. De fleste pakkeshops har længere åbningstider end dit posthus. Hurtig sikker, og pålidelig levering. SMS & e-mail advisering. Postnord sender automatisk en sms når din pakke er klar til afhentning.
Postnord Privatpakke - Levering til døren ( uanset vægt ) Kr. 59,-


Postnord Erhverspakke - Få pakken leveret på din arbejdsplads ( uanset vægt ) Kr. 49,-


Pakker til udland:

Leveringspriser er faste op til 5 kg. Som udgangspunkt sendes ikke internationale pakker over 5 kg. Hvis du ønsker at bestille mere end 5 kg, e-mail os en forespørgsel og vi vil forsøge at imødekomme dine ønsker.

Til ikke-EU-lande kan der blive pålagt gebyrer i forbindelse med indfortoldning i modtagerlandet. Netgarn.dk er uafhænfig af disse gebyrer og har ingen indflydelse eller fortjeneste heraf.


Europa (zone 1) [levering: 3-5 dage] - Pakke med fly - Forsikret (max 5 kg) Kr. 404,-
Grønland, Norge, Island og Færøerne

Europa (zone 1) [levering: 3-5 dage] - Maxibrev - Ikke forsikret (max 2 kg) Kr. 130,-
Grønland, Norge Island og Færøerne

Europa (zone 2) [levering: 2-5 dage] Kr. 150,-
Belgien, Bulgarien, Holland, Italien, Letland, Litauen, Luxemborg, Norge, Polen, Rumænien, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig

Europa (zone 3) [levering: 2-5 dage] Kr. 262,50,-
Estland, Finland, Frankrig, Irland, Kroatien, Portugal, Serbien, Spanien, UK

Europa (zone 4) [levering: 4-6 dage] Kr. 337,50,-
Albanien, Bosnien-Hercegovina, Cypern, Grækenland, Makedonien, Malta, Montenegro, Tyrkiet

Udenfor Europa (zone 5) [levering: 6-8 dage] Kr. 675,-
Canada, Mexico, USA

Resten af verden (zone 6) [levering: 6-8 dage] Kr. 975, Pakker sendt som maxibrev er ikke forsikret og køber bære selv ansvaret hvis ikke pakken når frem.


 - Postnord Pakkeshop GRATIS FRAGT VED KØB OVER KR 500,-
     0-500 DKK - DKK 39,00
 - Postnord - Privat pakke(DKK 59,00)
 - Postnord - Erhvervspakke(DKK 49,00)
 - Europa (zone 1)-Maxibrev(max 2 kg) ikke forsikret (DKK 130,00)
 - Europa (zone 2)(DKK 150,00)
 - Europa (zone 1)-Pakke med fly(max 5 kg) Forsikret(DKK 404,00)
 - Europa (zone 3)(DKK 262,50)
 - Europa (zone 4)(DKK 337,50)
 - Udenfor Europa (zone 5)(DKK 675,00)
 - Resten af verden (zone 6)(DKK 975,00)

Fortrydelsesret:


Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i en ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives pr. mail til butik@netgarn.dk eller ved at ringe til butikken på tlf 26747204 mellem 10-17 på hverdage og 10-13 lørdage.
Du kan også fortryde købet ved at benytte fortrydelsesformularen som du har modtaget i din meddelelsesmail om at varen er afsendt. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på. at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering:

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det , at varen returneres i original emballage.

Varens stand når du sender den retur.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den egentlig i brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængigt af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet.

Hvis du fortryder dit køb, får du beløbet du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refundere vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger ( dog ikke ekstra omkostninger som følge af det eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen tretur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes retur til:

Netgarn, Banegårdsgade 10, 8000 Aarhus C

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. DVS vi henter ikke pakker sendt til pakkeshops. 
 

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

 
Reklamationsret:Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamere inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine ( rimelige ) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarligt emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
netgarn
Banegårdsgade 10
8000 Århus C
Email: butik@netgarn.dk

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker sendt uden omdeling eller sendt pr. efterkrav.

 

Salg af opskrifter.

 

Opskrifter sælges som en del af pakkeløsning, derfor sælges opskrifter kun sammen med garn. Har du købt en opskrift uden garn slettes din ordre automatisk og du kommer selvfølgelig ikke til at betale for den. 

Klageadgang:

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Netgarn.dk Tlf 26747204.
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for klageløsning
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-kommissionens online klageportal her https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage
 

Persondatapolitik:

Ingen personlige oplysninger der registreres på netgarn.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos netgarn.dk.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos netgarn.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos netgarn.dk, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra netgarn.dk. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

www.netgarn.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Det betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et netgarn.dk har haft, hvor de kommer fra og på hvilken del af websitet dette forlades mm.

Alle ansatte med adgang til administrationsmodul i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Registrerede personoplysninger opbevares ikke krypteret og transmitteres ikke krypteret når de indtastes. Den dataansvarlige på www.netgarn.dk er Gitte Tøfting

Som registreret hos Netgarn Aps, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: butik@netgarn.dk

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 24/4-2018