• Fri fragt ved køb over 500kr
  • Hurtig levering
  • Fragt til pakkeshop 39 kr
Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA MobilePay

Fortrydelsesret

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i en ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives pr. mail til butik@netgarn.dk.
Du kan også fortryde købet ved at benytte fortrydelsesformularen som du har modtaget i din meddelelsesmail om at varen er afsendt. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på. at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår skade eller tab under transporten. 

Evt manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det , at varen returneres i original emballage. 

Varens stand når du sender den retur.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den egentlig i brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængigt af varens handelsmæssige værdi.

Hvis varen på en måde har taget lugt til sig er det en forringelse af varen og du vil ikke kunne forvente at få det fulde beløb refunderet. Opbevar derfor altid varen i en lukket pose til du har sendt varen retur. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet.

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage for varen. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for i forbindelse med værdiforringelsen. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refundere vi alle betalinger modtaget fra dig, ( dog ikke omkostninger som følge af det eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder). Der kan gå op til 7 dage fra vi har modtaget varen til pengene er refunderet. 

Du har ikke krav på at få leveringsomkostningerne retur, hvis kun dele af købet hæves.

Vi tilbageføre pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet. 


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes retur til:

Netgarn.dk, Elmehaven 4, 8520 Lystrup

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til levering på adressen. Du accepterer i disse betingelser, at en eventuel returforsendelse ikke sendes til modtaglese andre steder end Netgarn.dk adresse. 

Varer købt via webshoppen kan IKKE returneres eller byttes i den fysiske butik i Århus.